Technologia żywności
Sortowanie
Źródło opisu
Katalog centralny
(27)
Forma i typ
Książki
(27)
Publikacje popularnonaukowe
(1)
Dostępność
dostępne
(16)
tylko na miejscu
(16)
Placówka
Wypożyczalnia
(16)
Czytelnia
(16)
Autor
Procner Aleksandra
(9)
Flis Krystyna
(6)
Dłużewski Mieczysław
(3)
Bijok Barbara
(2)
Bijok Franciszek
(2)
Dąbek Aleksander
(2)
Lewicki Piotr Paweł
(2)
Pijanowski Eugeniusz
(2)
Adamczak Marek
(1)
Bednarski Włodzimierz (1943- )
(1)
Cybulska Emilia Barbara
(1)
Czapski Janusz
(1)
Dłużewska Anna
(1)
Gawęcki Jan
(1)
Jarczyk Andrzej
(1)
Kopeć Krystyna
(1)
Kuźmiński Michał (1981- )
(1)
Lazari Elżbieta
(1)
Mason Jim
(1)
Mossor-Pietraszewska Teresa
(1)
Olszewski Adam
(1)
Reps Arnold
(1)
Sikorski Zdzisław Edmund (1930- )
(1)
Singer Peter (1946- )
(1)
Stauffer Clyde E
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
2000 - 2009
(15)
1990 - 1999
(7)
1980 - 1989
(3)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(27)
Język
polski
(27)
Odbiorca
Uczniowie szkół zawodowych
(13)
Uczniowie szkół średnich
(3)
Temat
Kobieta
(2925)
Rodzina
(1380)
Przyjaźń
(1307)
II wojna światowa (1939-1945)
(1297)
Tajemnica
(1168)
Technologia żywności
(-)
Miłość
(1142)
Pisarze polscy
(885)
Zabójstwo
(873)
Język angielski
(790)
Muzyka rozrywkowa polska
(774)
Relacje międzyludzkie
(769)
Policjanci
(734)
Śledztwo i dochodzenie
(724)
Zwierzęta
(723)
Rodzeństwo
(672)
Magia
(641)
Wojsko
(636)
Dzieci
(615)
Sekrety rodzinne
(596)
Język polski
(563)
Nastolatki
(554)
Dziewczęta
(542)
Żydzi
(539)
Życie codzienne
(535)
Małżeństwo
(526)
Osoby zaginione
(490)
Historia
(475)
Filozofia
(466)
Muzyka rozrywkowa amerykańska
(451)
Dziennikarze
(418)
Psy
(417)
Matki i córki
(413)
Kultura
(406)
Poszukiwania zaginionych
(405)
Uczniowie
(395)
Sztuka
(392)
Władcy
(390)
Relacja romantyczna
(382)
Politycy
(380)
Trudne sytuacje życiowe
(380)
Arystokracja
(372)
Polacy za granicą
(371)
Uprowadzenie
(360)
Ludzie a zwierzęta
(350)
Uczucia
(350)
Prywatni detektywi
(343)
Wychowanie w rodzinie
(340)
Boże Narodzenie
(325)
Przestępczość zorganizowana
(325)
Muzyka rozrywkowa angielska
(323)
Koty
(316)
Seryjni zabójcy
(309)
Muzyka wokalno-instrumentalna
(306)
Pisarze
(305)
Wybory życiowe
(302)
Teatr polski
(300)
Zabójstwo seryjne
(275)
Mężczyzna
(274)
Dziadkowie i wnuki
(271)
Fizyka
(271)
Zemsta
(269)
Lekarze
(267)
Aktorzy polscy
(262)
Podróże
(254)
Źródła historyczne
(254)
Samorealizacja
(253)
Ojcowie i córki
(249)
Polityka międzynarodowa
(246)
Wakacje
(246)
Muzyka rozrywkowa
(242)
Literatura polska
(241)
Polacy
(239)
Holokaust
(238)
Zamki i pałace
(230)
Duchowieństwo katolickie
(227)
Wsie
(225)
Muzyka instrumentalna
(224)
Zarządzanie
(224)
Matematyka
(217)
Jan Paweł II (papież ; 1920-2005)
(216)
Przedsiębiorstwo
(215)
Nauka
(214)
Stosunki interpersonalne
(213)
Mickiewicz, Adam (1798-1855)
(212)
Śmierć
(209)
Psychologia
(208)
Sieroty
(206)
Chłopcy
(202)
Czarownice i czarownicy
(197)
Dojrzewanie
(196)
Przyroda
(194)
Sienkiewicz, Henryk (1846-1916)
(194)
Folklor
(191)
Odżywianie
(191)
Polityka
(189)
Samotność
(189)
Młodzież
(187)
Ruch oporu
(187)
Rody
(185)
Nauczanie
(183)
Gatunek
Podręcznik
(24)
Opracowanie
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Inżynieria i technika
(2)
Chemia
(1)
Edukacja i pedagogika
(1)
Etnologia i antropologia kulturowa
(1)
Kulinaria
(1)
Medycyna i zdrowie
(1)
Rolnictwo i leśnictwo
(1)
27 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 66/69 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 66/69 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 66/69 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66/69 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 66/69 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66/69 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 66/69 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66/69 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 66/69 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66/69 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 66/69 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66/69 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Na okł. podtyt.: dla technikum
Dla kl. 3 i 4 technikum, zawód - technik żywienia, specj. - technologia i organizacja żywienia
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66/69 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 66/69 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66/69 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 613 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66/69 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 66/69 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. M3 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Czy zastanawiasz się czasem, kiedy ludzie zaczęli gotować? Jak przyrządzali jedzenie neandertalczycy albo jak mógł smakować stek po kromaniońsku? Michał Kuźmiński, wieloletni szef działu Nauka „Tygodnika Powszechnego”, prowadzi nas przez fascynujące tajniki jedzenie i gotowania od czasów prehistorycznych po najdalsza przyszłość. Dzięki tej książce dowiesz się, jak wygląda gluten, poznasz sekrety zakwasu chlebowego (wszyscy wiedzą, że pierwszy chleb nigdy nie wychodzi i najlepiej od razu zacząć od drugiego), odkryjesz zapach zupy z kwarków, przekonasz się, jak wyhodować sałatę w kosmosie i dlaczego astronauci lubią pikantne jedzenie. Ta książka to prawdziwie ®ewolucyjne historie sztuki kulinarnej. Kopalnia naukowej wiedzy i fascynujących ciekawostek na temat jedzenia i gotowania.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 640/642 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 66/69 (1 egz.)
Książka
W koszyku
(Podręczniki Akademickie.Przemysł Spożywczy)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66/69 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Technologia przetwórstwa mięsa / Adam Olszewski. - Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2002. - 363, [1] s., [24] s. tabl. : il. (w tym kolor.), rys., tab. ; 24 cm.
Do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 637/639 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ogólna technologia żywności / Eugeniusz Pijanowski [et al.]. - Wyd. 6. - Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1997. - 582, [2] s. : rys., wykr. ; 24 cm.
(Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy)
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66/69 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej